lauantai 13. syyskuuta 2014

Lääkärissä

Tunsin kyhmyn rinnassani myöhään lauantai-iltana 23.8.2014. Seuraava päivä oli kiirettä täynnä lasten harrastusten parissa, mutta taka-alalla raksutti pelko. Sunnuntaina ei ole kuitenkaan mitään tehtävissä, joten ei auttanut kuin odottaa maanantaita.

Normaalisti varaan ajan työterveyslääkärille puhelimitse, mutta nyt en jäänyt odottamaan linjan vapautumista. Menin aamulla lääkärikeskuksen vastaanottoon, ja jäin varaustiskin suljettujen kaihtimien taakse odottamaan niiden avaamista. Tällä tavalla sainkin päivän ensimmäisen lääkäriajan, ja jäin saman tien odottamaan vuoroani.

Työterveyslääkäri tutki rintani ja kainaloni, samoin niskan ja kaulan imusolmukkeet sekä vatsan alueen. Sain lähetteen verikokeeseen ja ohjeen varata ajanvarausluukulta ajan mammografiaan. Verikokeeseen pääsin välittömästi ja mammografia-aika järestyi saman viikon torstaiksi.

Sitten lähdin töihin jatkamaan kaikkea sitä, minkä perjantaina olin vielä huolettomana taakseni jättänyt. Nyt mukana oli huoli koko elämästä, ja rinnassa asusti ritari Kaamo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti